Köpa fjärrvärme

Köpa fjärrvärme

27 november, 2020 Av av Admin

Är du i behov av att köpa fjärrvärme? Vintern närmar sig och fler och fler känner kyla i sina hem. Fjärrvärme kan du som privatperson köpa för att få leverans av färdig värme, ånga och el. Fjärrvärme är miljövänligt, ekonomiskt, underhållsfritt och erbjuder obegränsat med varmvatten i huset. Fördelarna med att köpa fjärrvärme är många. Istället för att var och en har sin egen uppvärmning, som exempelvis oljepanna, levereras värmen från en central anläggning med klimatsmart förbränning. 

Installera fjärrvärme 

Att installera och köpa fjärrvärme kan gå till på olika sätt beroende på vilken leverantör du vänder dig till. Solör Bioenergi erbjuder helhetslösningar till alla sina kunder och vänder sig till privatpersoner, mindre eller mellanstora kommuner samt industrier. För att du som kund ska känna dig trygg så är verksamheten uppbyggd i flera regioner. I varje region finns expertis med lång erfarenhet inom branschen, anställd för att sköta ortens fjärrvärme och snabbt finnas till hands om eventuella problem skulle uppstå.  

Solör Bioenergy Group 

Solör Bioenergy Group är en ledande aktör inom förnybar energi baserad på trädbränslen med 195 000 användare varje dag. Dem finns på 150 platser i framför allt Sverige och Norge där dem producerar och distribuerar fjärrvärme, ånga och el till bostäder, företag, offentliga verksamheter och industrier. Deras verksamhet omfattar även energiåtervinning av impregnerat trä och produktion av biobränsle. Genom att ta tillvara på skogens resurser vill dem bana väg för ett hållbart samhälle med minskade koldioxidutsläpp. När du väljer fjärrvärme från Solör Bioenergi får du helt enkelt ta del av det som annars skulle gått till spillo. Samtidigt får du ett effektivt, driftsäkert och miljövänligt värmesystem, som i stort sett sköter sig självt, vilket leder till att du får tid över till annat. 

 
Är du intresserad av att köpa fjärrvärme? Kolla då in Solör Bioenergy:s webbsida för att ta reda på mer. Klicka på länken ovanför för att ta dig vidare!